Rengøring efter firmaarrangement

Hos Super Rens tilbyder vi erhvervsrengøringsservice efter events. Vi gør rent efter firmafester, konferencer, ekstraordinære møder, årsforsamlinger eller andre begivenheder i erhvervsmæssig sammenhæng.

Skal dit firma afholde et arrangement?

Det er et stort arbejde at arrangere firmafester og store arrangementer for mange mennesker. Vi ønsker at gøre det nemmere for dig. Når du hyrer os til rengøringen efter dit event, er der én ting mindre at holde styr på. Vi sørger for at fællesarealer, mødelokaler, køkkener og badeværelser gøres skinnende rene efter aftenens festligheder. Vi tager ansvaret for at få alle rum ordentligt rengjorte, så de er klar til en ny uge eller til overlevering, hvis lokalerne er lejede. 


Rengøringsopgaver efter fest


Når I har holdt fest på kontoret eller i et lejet lokale, kan I hyre os til at stå for alt det kedelige oprydnings- og rengøringsarbejde. Det giver alle medarbejdere og arrangører tid til afslapning dagen derpå. Når vi indgår en aftale, taler vi om hvilke rengøringsopgaver, I ønsker vi skal udføre. Rengøringsopgaver kunne indebærer følgende: 

  • Rengøring af køkkenområde og køkken
  • Opvask af service
  • Rengøring af toiletter
  • Fejning og støvsugning
  • Gulvvask
  • Trappevask
  • Skrald

Få et tilbud på rengøring efter firmaarrangementet

Kontakt os allerede i dag, og få et godt tilbud på vores rengøringsservice. Vi tilbyder også almindelig erhvervsrengøring – både hverdags- og hovedrengøring. Har din virksomhed brug for en ny rengøringsaftale med et professionelt rengøringsfirma eller skal I afholde en fest eller et firmaarrangement?

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring efter events og til hverdag. Giv os et kald, og fortæl os om dine behov. Vi gør vores bedste for at tilpasse vores service og ydelser til dine og din virksomheds behov. Hos Super Rens ser vi frem til at høre fra dig! 

hCaptcha